Hotel > Australia > CessnockAberdare > Potters Brewery Resort Cessnock

 


  

Potters Brewery Resort Cessnock

3.5 star hotel    Wine Country Drive, Nulkaba  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Potters Brewery Resort Cessnock

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 9 Cessnock hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cemerlang Potters Hotel Brewery Resort
Aberdare adalah penginapan kepada Potters Hotel Brewery Resort diberi bintang nilai 3.5. Ia adalah cara yang menarik untuk bermalam di Cessnock, Australia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.8 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 9 dalam Cessnock berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 68 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 125 untuk AUD 480.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Cessnock terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bateau Bay dan Boat Harbour. Central Coast Stadium dan Fagans Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Cessnock, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Aberdare dan Lovedale, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Rothbury, Bellbird dan Neath juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cessnock.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Potters Hotel Brewery Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cessnock ke kiri.

Hotel berhampiran Aberdare
3 bintang Potters Hotel & Brewery Hunter Valley dan Hunter Valley Motel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Cessnock Motel dan Cessnock Vintage Motor Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Potters Hotel Brewery Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Potters Brewery Resort Cessnock.

Potters Brewery Resort Cessnock

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s