Hotel > Argentina > El EnconLa Silleta > Posada El Prado El Encon

 


  

Posada El Prado El Encon

0 star hotel    Ruta 51 Km 2 1/2  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Posada El Prado El Encon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 El Encon hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Posada El Prado adalah harta fungsi dalam El Encon, Argentina berhampiran kawasan La Silleta itu. Dengan penginapan bijak dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Posada El Prado pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah ARS 78 untuk ARS 130. Terdapat 8 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti La Silleta dan Campo Quijano yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila El Encon. Rosario de Lerma, Tipal dan Chicoana juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat El Encon.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Posada El Prado. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan El Encon ada ke kiri.

Hotel berhampiran La Silleta
4 bintang HOUSE OF JASMINES dan Finca La Vertiente de la Merced Chica yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Finca Valentina dan El Castillo De San Lorenzo adalah alternatif yang hebat berhampiran Posada El Prado.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Posada El Prado El Encon.

Posada El Prado El Encon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1719s