Hotel > Sepanyol > FermoselleCibanal > Posada Doña Urraca Fermoselle

 


  

Posada Doña Urraca Fermoselle

4 star hotel    Requejo, 272  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Posada Doña Urraca Fermoselle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Fermoselle hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari tandingan Penginapan
Posada Doña Urraca adalah penginapan bijak dan selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Cibanal daripada Fermoselle, Sepanyol. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 5 dalam Fermoselle berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Posada Doña Urraca mempunyai 19 terang bilik dan kadar dari EUR 66 kepada EUR 82.5.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Miranda do Douro Mediumwave Transmitter dan Feria de Genado Mediumwave Transmitter. Dengan Salamanca Mediumwave Transmitter Ctra. Bejar Mediumwave Transmitter dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Fermoselle, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cibanal dan Villarino de los Aires, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Formariz, Zafara dan Tudera juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fermoselle.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Posada Doña Urraca dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fermoselle ke kiri.

Hotel berhampiran Cibanal
3 bintang Posada De Dona Urraca dan El Rincón del Tarabilla yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Casa del Regidor dan Hacienda Unamuno adalah alternatif yang hebat berhampiran Posada Doña Urraca.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Posada Doña Urraca Fermoselle.

Posada Doña Urraca Fermoselle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s