Hotel > Argentina > SaltaEstablecimiento La Candelaria > Posada Angelus Salta

 


  

Posada Angelus Salta

1 star hotel    Pasaje Cornejo Gertrudis 326  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Posada Angelus Salta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 104 Salta hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Establecimiento La Candelaria daripada Salta, Argentina, Posada Angelus adalah fungsi1 bintang penginapan. Daripada jumlah hotel 104 dalam Salta, hotel ini kini menduduki tempat 23rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 17 dengan penempahan pada harga yang murah dari ARS 40 untuk ARS 320.

Apabila Salta, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Establecimiento La Candelaria dan Destileria Chachapoyas, kedua-dua yang dekat dengan hotel. El Aibal, Vaqueros dan Establecimiento Las Costas juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Salta.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Posada Angelus dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Salta ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hostal El Quara bintang 2 adalah berhampiran untuk Posada Angelus. Juga dalam kawasan adalah Hotel Ankara Suites dan La Candela itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Boutique Casa La Teresita yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Posada Angelus Salta. Posada Angelus Salta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s