Hotel > Mexico > MoreliaTorreon Nuevo > Portico Cultural Morelia

 


  

Portico Cultural Morelia

4 star hotel    Aquiles Serdan 744  4/5 "Cemerlang"  (3 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Portico Cultural Morelia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 78 Morelia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Morelia
Portico Hotel Cultural 4 bintang adalah penginapan riben biru dalam Torreon Nuevo, dalam Morelia, Mexico. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Mexico. Daripada jumlah hotel 78 dalam Morelia, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 58.99 untuk MXN 82.38.

kawasan tempatan perbandingan seperti Torreon Nuevo dan El Durazno yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Quinceo, Las Flores dan Tarimbaro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Morelia.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Portico Hotel Cultural dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Morelia ke kiri.

Hotel berhampiran Torreon Nuevo
0 bintang Del Portico Hotel dan Hotel Boutique Mansion Mijashe yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Marcella Clase Ejecutiva dan Vista Express Morelia adalah alternatif yang hebat berhampiran Portico Hotel Cultural.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Portico Cultural Morelia. Portico Cultural Morelia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3428s