Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Popular View Guesthouse Vang Vieng

 


  

Popular View Guesthouse Vang Vieng

3 star hotel    Ban Savang, Namsong Riverside  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Popular View Guesthouse Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Vang Vieng
Popular View Guesthouse adalah harta menarik dalam Vang Vieng, Laos berhampiran kawasan Ban Khouaphan itu. Dengan penginapan bijak dan berfungsi dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Popular View Guesthouse pilihan pertama anda. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.4 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 24th daripada hotel 85 dalam Vang Vieng berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan pertengahan tetapi sangat bagus menikmati beberapa kemudahan berfungsi tetapi menyenangkan seperti Pembantu Kunjungan dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan pendingin hawa disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Peti Keselamatan, Bilik Bebas-Rokok dan Excursions disediakan semasa masa anda di Popular View Guesthouse.

Bilik
Popular View Guesthouse mempunyai 20 selesa bilik dan kadar dari LAK 20 kepada LAK 45.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1) yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Hat Douei, Ban Nadouang dan Ban Houayngam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Popular View Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khouaphan
2.5 bintang Phoubane Guest House dan SaySong Guest House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Grandview Guesthouse dan Vansana Vangvieng Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Popular View Guesthouse.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Popular View Guesthouse Vang Vieng. Popular View Guesthouse Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s