Hotel > India > OotacamundAravankadu > Ponmari Residencyy Ootacamund

 


  

Ponmari Residencyy Ootacamund

3 star hotel    26D, Kotagiri Road, Charring Cross  3.4/5 "Sederhana"  (71 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ponmari Residencyy Ootacamund

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 45 Ootacamund hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ponmari Residencyy dalam Aravankadu
Ponmari Residencyy pertengahan tetapi sangat bagus adalah penginapan3 bintang berhampiran Aravankadu dalam Ootacamund, India. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik berfungsi tetapi menyenangkan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 45 Ootacamund dan berada di kedudukan nombor 17th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Ponmari Residencyy mempunyai 36 gembira bilik dan kadar dari INR 1700 kepada INR 2000.

Apabila Ootacamund, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Aravankadu dan Wellington, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Coonoor, Pykara Kotagiri dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Ponmari Residencyy dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ootacamund ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Sanjay bintang 3 adalah berhampiran untuk Ponmari Residencyy. Juga dalam kawasan adalah Hotel Meadows Residency dan Hotel Preethi Classic Tower itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Khems yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ponmari Residencyy Ootacamund.

Ponmari Residencyy Ootacamund

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s