Hotel > Sepanyol > PonferradaOtero > Ponferrada Plaza

 


  

Ponferrada Plaza

3 star hotel    Avenida de Los Escritores 6  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ponferrada Plaza

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 12 Ponferrada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Ponferrada Plaza dalam Otero
Ponferrada Plaza adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Otero daripada Ponferrada, Sepanyol. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu.

Bilik
Ponferrada Plaza mempunyai 40 pemotongan bilik dan kadar dari EUR 50 kepada EUR 98.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Ponferrada terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Fuentesnuevas Mediumwave Transmitter dan Museo del Vino. Museo del Telar dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Otero dan Columbrianos yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. San Lorenzo, Santo Tomas de las Ollas dan San Andres de Montejos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ponferrada.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ponferrada Plaza. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ponferrada ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bergidum bintang 3 adalah berhampiran untuk Ponferrada Plaza. Juga dalam kawasan adalah Temple Ponferrada dan Hotel Aroi Ponferrada itu. Untuk pilihan lain cuba Celuisma Ponferrada yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ponferrada Plaza.

Ponferrada Plaza

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s