Hotel > Croatia > Velika GoricaPleso > Hotel Pleso Velika Gorica

 


  

Hotel Pleso Velika Gorica

4 star hotel    Mikulciceva 7a  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Pleso Velika Gorica

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 10 Velika Gorica hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Pleso dalam Pleso
Selamat datang ke Hotel Pleso 4bintang, penginapan meriah berhampiran Pleso dalam Velika Gorica, Croatia. Ulasan tetamu menjaringkan 8.4 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 10 Velika Gorica dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Pleso mempunyai 23 pemilihan bilik dan kadar dari HRK 53 kepada HRK 102.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Savica Power Plant Chimney dan Gradski stadion Dinamo. Dengan Svetice rekreacijski centar Lomnicka dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Velika Gorica, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pleso dan Micevec, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Mala Gorica Turopoljska, Petina dan Kurilovec juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Velika Gorica.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Pleso. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Velika Gorica ada ke kiri.

Hotel berhampiran Pleso
3 bintang Rooms Pleso dan Guest House Ivac Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rooms Barba Niko dan B&B Pleška adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Pleso.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Pleso Velika Gorica.

Hotel Pleso Velika Gorica

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s