Hotel > United Kingdom > LondonBrook green > Plaza Hotel London

 


  

Plaza Hotel London

2 star hotel    53 Shepherds Bush Rd  2.4/5 "Sederhana"  (75 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Plaza Hotel London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


842nd Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan berdekatan Brook green
Plaza Hotel adalah hotel julat-pertengahan terletak di London United Kingdom dengan bintang Kedudukan 2. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.8 - menjadikannya pilihan pertengahan tetapi sangat bagus. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1078 London dan berada di kedudukan nombor 842nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Plaza Hotel mempunyai 60 semua majlis bilik dan kadar dari GBP 34 kepada GBP 350.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Plaza Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Loftus Road dan Royal Albert Hall. Kingdon Road dan Lords Cricket Ground juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 842nd dalam London.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Brook green dan Shepherd's Bush, kedua-dua yang dekat dengan hotel. West Holland Park, Notting Hill dan Shepherds Bush juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Plaza Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Royal London Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Plaza Hotel. Juga dalam kawasan adalah Pearl Hotel London dan Hotel Balkan itu. Untuk pilihan lain cuba Sapphire Hotel London yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Plaza Hotel London. Plaza Hotel London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s