Hotel > Mexico > San Miguel de CozumelPunta Norte > Playa Azul Golf Inclusive San Miguel de Cozumel

 


  

Playa Azul Golf Inclusive San Miguel de Cozumel

3 star hotel    Carretera a San Juan Km 4, Zona Hotelera Norte  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Playa Azul Golf Inclusive San Miguel de Cozumel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 12 San Miguel de Cozumel hotel Booking.com
Semak Harga

 


Berfungsi tetapi menyenangkan Penginapan berdekatan Punta Norte
Playa Azul Golf Inclusive 3 bintang adalah penginapan selesa dalam Punta Norte, dalam San Miguel de Cozumel, Mexico. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9.7 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu.

Bilik
Playa Azul Golf Inclusive mempunyai 50 gembira bilik dan kadar dari MXN 194 kepada MXN 217.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel San Miguel de Cozumel terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Museo de Cozumel dan 5ta Avenida. Cocobongo Show & Disco dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Punta Norte dan Banco Playa yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Marlin Azul, El Marlyn Azul dan Lafitte juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat San Miguel de Cozumel.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Playa Azul Golf Inclusive dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San Miguel de Cozumel ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Playa Azul Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Playa Azul Golf Inclusive. Juga dalam kawasan adalah CASA VIENTO dan Hotel B Cozumel itu. Untuk pilihan lain cuba El Cozumeleno Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Playa Azul Golf Inclusive San Miguel de Cozumel.

Playa Azul Golf Inclusive San Miguel de Cozumel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s