Hotel > Australia > WacolMount Ommaney > Pixy Bed & Breakfast Wacol

 


  

Pixy Bed & Breakfast Wacol

2.5 star hotel    20 Brownie Street  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pixy Bed & Breakfast Wacol

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Wacol hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Pixy Bed & Breakfast Gambaran Umum
The Pixy Bed & Breakfast 2.5 bintang adalah penginapan sesuai dalam Mount Ommaney, dalam Wacol, Australia. Pernilaian 2.5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Daripada jumlah hotel 0 dalam Wacol, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
The Pixy Bed & Breakfast mempunyai 4 selesa bilik dan kadar dari AUD 58.5 kepada AUD 99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Pixy Bed & Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Raby Bay dan Redland Bay. Perulpa Bay dan Browns Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Wacol.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mount Ommaney dan Darra yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Wacol. Oxley, Kenmore dan Pullen Vale juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Wacol.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar The Pixy Bed & Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Wacol ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mt Ommaney Hotel Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk The Pixy Bed & Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Leatherwood Lodge dan Vista Bel Air itu. Untuk pilihan lain cuba Brisbane International Rocklea yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pixy Bed & Breakfast Wacol.

Pixy Bed & Breakfast Wacol

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s