Hotel > Barbados > HastingsRockley > Pirate's Inn Hastings

 


  

Pirate's Inn Hastings

2 star hotel    Browne's Gap  3.4/5 "Sederhana"  (128 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pirate's Inn Hastings

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Hastings hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pirate's Inn Gambaran Umum
Pirate's Inn adalah penginapan bajet dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Rockley daripada Hastings, Barbados. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 1 dalam Hastings, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 22 dengan penempahan pada harga yang murah dari BBD 92 untuk BBD 130.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Carlisle Bay dan Oistins Bay. Dengan Freshwater Bay Cotton House Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Hastings, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Rockley dan Worthing, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Weymouth, Henrys dan Belmont juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hastings.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Pirate's Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hastings ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Allamanda Beach Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Pirate's Inn. Juga dalam kawasan adalah ACCRA BEACH HOTEL AND SPA dan Coconut Court Beach Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Accra Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pirate's Inn Hastings.

Pirate's Inn Hastings

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s