Hotel > Jamaika > Ocho RiosTripoli > Pipers Cove Resort Ocho Rios

 


  

Pipers Cove Resort Ocho Rios

3 star hotel    Runaway Bay  2.5/5 "Sederhana"  (53 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pipers Cove Resort Ocho Rios

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 42 Ocho Rios hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


sangat selesa Pipers Cove Resort
Pipers Cove Resort penarikan adalah penginapan3 bintang berhampiran Tripoli dalam Ocho Rios, Jamaika. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Daripada jumlah hotel 42 dalam Ocho Rios, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari JMD 99 untuk JMD .

Lokasi
Sebagai 12th yang paling popular dalam hotel Ocho Rios terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Runaway Bay dan The Bull. Discovery Bay dan Rio Bueno Harbour juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Ocho Rios, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Tripoli dan Belle Air Summit, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Seven Oaks, Dublin Castle dan Cardiff Hall juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ocho Rios.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Pipers Cove Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ocho Rios ke kiri.

Hotel berhampiran Tripoli
2 bintang Sunflower Resort & Villas dan Paradise Ambiance Villa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sunflower Cottages And Villas Hotel dan Club Ambiance Jamaica adalah alternatif yang hebat berhampiran Pipers Cove Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pipers Cove Resort Ocho Rios.

Pipers Cove Resort Ocho Rios

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3604s