Hotel > Australia > Broome > Pinctada McAlpine House Broome

 


  

Pinctada McAlpine House Broome

4 star hotel    55 Herbert Street  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pinctada McAlpine House Broome

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 41 Broome hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan berdekatan
Pinctada McAlpine House adalah harta menarik dalam Broome, Australia berhampiran kawasan itu. Dengan penginapan cantik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Pinctada McAlpine House pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.8. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 41 Broome dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Pinctada McAlpine House mempunyai 8 mewah bilik dan kadar dari AUD 160 kepada AUD 352.

Apabila Broome, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Broome.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Pinctada McAlpine House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Broome ada ke kiri.

Hotel berhampiran
5 bintang Captain Kennedy House dan Tropicana Inn Broome yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Old Broome Guest House dan Bay House B&B adalah alternatif yang hebat berhampiran Pinctada McAlpine House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pinctada McAlpine House Broome.

Pinctada McAlpine House Broome

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s