Hotel > Romania > BucurestiFloreasca > Hotel Piccolo Mondo Bucuresti

 


  

Hotel Piccolo Mondo Bucuresti

3 star hotel    Clucerului Street 9, S1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Piccolo Mondo Bucuresti

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 77 Bucuresti hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bersantai Penginapan berdekatan Floreasca
Hotel Piccolo Mondo adalah penginapan menyeronokan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Floreasca daripada Bucuresti, Romania. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 77 Bucuresti dan berada di kedudukan nombor 9th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Piccolo Mondo mempunyai 18 pemilihan bilik dan kadar dari RON 45 kepada RON 71.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Piccolo Mondo terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bucharest Tower Center dan Victoria Palace. Ministerul Culturii dan Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Bucuresti.

Apabila Bucuresti, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Floreasca dan Herastrau, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Grefoaicele, Furaj dan Fundu Cringasi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bucuresti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Piccolo Mondo. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bucuresti ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Residence Arc de Triomphe bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Piccolo Mondo. Juga dalam kawasan adalah Arc de Triomphe by Residence Hotels dan Euro Hotels Triumf itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Irisa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Piccolo Mondo Bucuresti. Hotel Piccolo Mondo Bucuresti

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s