Hotel > Andorra > Pas de la CasaGrau Roig > Hotel Pic Maià Pas de la Casa

 


  

Hotel Pic Maià Pas de la Casa

2 star hotel    Carretera General II, Km 27  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Pic Maià Pas de la Casa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 66 Pas de la Casa hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan di Pas de la Casa
Hotel Pic Maià adalah penginapan bersantai dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Grau Roig daripada Pas de la Casa, Andorra. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pertengahan tetapi sangat bagus. Daripada jumlah hotel 66 dalam Pas de la Casa, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 88 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 24.8 untuk EUR 289.8.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Pas de la Casa terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pont de la Mola dan Pont de Capigol. Pont de l' Orri dan Pont d' Incles juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Grau Roig dan Soldeu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sant Pere, El Tarter dan La Costa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pas de la Casa.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Pic Maià. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Pas de la Casa ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Les Olimpiades bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Pic Maià. Juga dalam kawasan adalah Acta Arthotel dan Reial Pirineus Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Chat Catsby Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Pic Maià Pas de la Casa. Hotel Pic Maià Pas de la Casa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s