Hotel > Thailand > Pak ChongBan Tha Chang > Phuwanalee Resort Pak Chong

 


  

Phuwanalee Resort Pak Chong

4 star hotel    125 Moo 2 Thanarat Rd. Moo-Sri, Nakorn Ratchasima  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Phuwanalee Resort Pak Chong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 18 Pak Chong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Pak Chong
Phuwanalee Resort 4 bintang adalah penginapan 1selesa dalam Ban Tha Chang, dalam Pak Chong, Thailand. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Daripada jumlah hotel 18 dalam Pak Chong, hotel ini kini menduduki tempat 21st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Phuwanalee Resort mempunyai 67 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari THB 2700 kepada THB 6300.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Tha Chang dan Ban Mu Si yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Pak Chong. Ban Tha Maprang, Ban Bung Toei dan Ban Rai Khlong Sai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pak Chong.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Phuwanalee Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pak Chong ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Lets Gold Valley bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Phuwanalee Resort. Juga dalam kawasan adalah Goldengold (Khaoyai) Resort & Spa dan Cottages @ Hill Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Baan Saranya yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Phuwanalee Resort Pak Chong.

Phuwanalee Resort Pak Chong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s