Hotel > Thailand > BangkokBang Khen > Phurahong Homestay Bangkok

 


  

Phurahong Homestay Bangkok

2 star hotel    45/4 Moo 4 Phaholyothin Soi 52, Yak 52, Klongthanon, Saimai, Bangkok  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Phurahong Homestay Bangkok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


159th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Phurahong Homestay dalam Bang Khen
Phurahong Homestay adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Bang Khen daripada Bangkok, Thailand. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.3 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Thailand. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 159th daripada sejumlah hotel 1144 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 690 untuk THB . Terdapat 12 2bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Phurahong Homestay terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rama VI Bridge dan Saphan Phra Ram VI. ONEP dan Pollution Control Department juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 159th dalam Bangkok.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bang Khen dan Ban Nong Takhaeng yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bangkok. Ban Nong Khwang Tawan, Ban Chuat Plai Mai dan Ban Sam Ngam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangkok.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Phurahong Homestay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Hotel berhampiran Bang Khen
1 bintang Thanapa Mansion dan 48 Ville yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk S&P Service Apartment dan SB Apartment adalah alternatif yang hebat berhampiran Phurahong Homestay.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Phurahong Homestay Bangkok. Phurahong Homestay Bangkok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7969s