Hotel > Thailand > Pak ChongBan Pang Asok > Phuphet Resort Pak Chong

 


  

Phuphet Resort Pak Chong

3 star hotel    382 Ratsutthajan Road, Nongnamdang, Nakornratchasrima  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Phuphet Resort Pak Chong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


59th Kedudukan daripada 18 Pak Chong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pemotongan Penginapan
Phuphet Resort adalah hotel sangat selesa terletak di Pak Chong Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6 - menjadikannya pilihan bijak dan berfungsi. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 18 Pak Chong dan berada di kedudukan nombor 59th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Phuphet Resort mempunyai 41 menyeronokan bilik dan kadar dari THB 1200 kepada THB 1400.

Apabila Pak Chong, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Pang Asok dan Ban Sathani Bandai Ma, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ban Sap Champa, Ban Suphan dan Ban Nam Sap juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pak Chong.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Phuphet Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pak Chong ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Dusit Talai Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Phuphet Resort. Juga dalam kawasan adalah Khaoyai Fantasy Resort dan Baan Nub Dao itu. Untuk pilihan lain cuba The Piano Resort Khaoyai yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Phuphet Resort Pak Chong.

Phuphet Resort Pak Chong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s