Hotel > Amerika Syarikat > ScottsdaleCinco Soles > Phoenician Resort Scottsdale

 


  

Phoenician Resort Scottsdale

4 star hotel    6000 East Camelback Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Phoenician Resort Scottsdale

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


59th Kedudukan daripada 87 Scottsdale hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Scottsdale
Cinco Soles adalah penginapan kepada The Phoenician Resort diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang selesa untuk bermalam di Scottsdale, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan sesuai. Daripada jumlah hotel 87 dalam Scottsdale, hotel ini kini menduduki tempat 59th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
The Phoenician Resort mempunyai 643 julat-pertengahan bilik dan kadar dari USD 329 kepada USD 599.

Lokasi
Sebagai 59th yang paling popular dalam hotel Scottsdale terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mount Claret Center dan Shemer Art Center. Paradise Valley Municipal Court dan Paradise Valley Town Hall juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Scottsdale, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Cinco Soles dan Paradise Valley, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Las Villas, Clearview Hills dan Woodleaf juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Scottsdale.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar The Phoenician Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Scottsdale ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk PHOENICIAN RESIDENCES bintang 0 adalah berhampiran untuk The Phoenician Resort. Juga dalam kawasan adalah Canyon Suites At Phoenician dan Scottsdale Camelback Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Royal Palms Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Phoenician Resort Scottsdale. Phoenician Resort Scottsdale

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6094s