Hotel > Vietnam > Nha TrangThon Dien Ha > Pha Le Xanh 1 Hotel Nha Trang

 


  

Pha Le Xanh 1 Hotel Nha Trang

2 star hotel    4 Bui Thi Xuan, Khanh Hoa  3.4/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pha Le Xanh 1 Hotel Nha Trang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


97th Kedudukan daripada 163 Nha Trang hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pha Le Xanh 1 Hotel dalam Thon Dien Ha
Pha Le Xanh 1 Hotel adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Thon Dien Ha daripada Nha Trang, Vietnam. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Vietnam. Daripada jumlah hotel 163 dalam Nha Trang, hotel ini kini menduduki tempat 97th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 24.5 untuk VND 38.5.

Lokasi
Dengan hotel 163 dalam Nha Trang dan Pha Le Xanh 1 Hotel bertaraf 97th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baie de Nha Trang dan Bai Tru . Vung Cay Ban dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Nha Trang, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Thon Dien Ha dan Thon Vinh Diem Trung, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Thon Thai Thong, Thon Cu Lao Vinh Thai dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Pha Le Xanh 1 Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nha Trang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Phuong Nhung Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Pha Le Xanh 1 Hotel. Juga dalam kawasan adalah Media dan Nha Trang Island Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Ngoc Sang II Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pha Le Xanh 1 Hotel Nha Trang. Pha Le Xanh 1 Hotel Nha Trang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s