Hotel > Itali > BergamoValtesse > Petronilla - In Bergamo

 


  

Petronilla - In Bergamo

4 star hotel    Via San Lazzaro 4  5/5 "Pinggiran Bandar"  (138 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Petronilla - In Bergamo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 107 Bergamo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik Petronilla Hotel In Bergamo
Petronilla Hotel In Bergamo adalah penginapan pemilihan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Valtesse daripada Bergamo, Itali. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 107 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 100 untuk EUR 280.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Cappella Colleoni dan Palazzo Nuovo. Dengan Cassano d'Adda Chimney Triangia Mediumwave Transmitter dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bergamo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Valtesse dan Orio al Serio, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Azzano San Paolo, Grumello del Piano dan Ponteranica juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bergamo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Petronilla Hotel In Bergamo dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bergamo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bed & Breakfast Bonne Nuit bintang 0 adalah berhampiran untuk Petronilla Hotel In Bergamo. Juga dalam kawasan adalah BB Ciccio dan Ciccio B&B itu. Untuk pilihan lain cuba Romeo And Juliet B&B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Petronilla - In Bergamo. Petronilla - In Bergamo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s