Hotel > Yunani > PanteleimonSynoikismos Panteleimonos > Petrino Panteleimon

 


  

Petrino Panteleimon

0 star hotel    Palaios Panteleimon Pierias  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Petrino Panteleimon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Panteleimon hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak Petrino
Petrino adalah penginapan 4fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Synoikismos Panteleimonos daripada Panteleimon, Yunani. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam Panteleimon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 30 untuk EUR 80. Terdapat 10 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Synoikismos Panteleimonos dan Poroi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Skotina, Ano Skotina dan Paralia Skotinis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Panteleimon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Petrino dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Panteleimon ke kiri.

Hotel berhampiran Synoikismos Panteleimonos
0 bintang Traditional Guesthouse Archontoula dan Erato 2 yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Kyrani Guesthouse dan Logo Theas adalah alternatif yang hebat berhampiran Petrino.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Petrino Panteleimon.

Petrino Panteleimon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s