Hotel > Yunani > Neon OitilonKaravostasion > Petra & Fos Boutique & Spa Neon Oitilon

 


  

Petra & Fos Boutique & Spa Neon Oitilon

0 star hotel    Itilo  2.5/5 "Sederhana"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Petra & Fos Boutique & Spa Neon Oitilon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Neon Oitilon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Petra & Fos Boutique Hotel & Spa
Panduan Terletak di kawasan yang Karavostasion daripada Neon Oitilon, Yunani, Petra & Fos Boutique Hotel & Spa adalah 4fungsi0 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Neon Oitilon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 60 untuk EUR 350. Terdapat 23 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Petra & Fos Boutique Hotel & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Limeniou dan Ormos Dhirou. Ormos Spathari dan Ormos Langadhaki juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Neon Oitilon.

kawasan tempatan perbandingan seperti Karavostasion dan Limeni yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Neon Oitilon. Elaiokhorion, Oitilon dan Astrova juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Neon Oitilon.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Petra & Fos Boutique Hotel & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Neon Oitilon ke kiri.

Hotel berhampiran Karavostasion
0 bintang Selana Studios dan Soukidia Villas yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Porto Vitilo Boutique Hotel dan Elixirion adalah alternatif yang hebat berhampiran Petra & Fos Boutique Hotel & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Petra & Fos Boutique & Spa Neon Oitilon.

Petra & Fos Boutique & Spa Neon Oitilon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1836s