Hotel > Seychelles > VictoriaDe Quincey Village > Petit Amour Villa Victoria

 


  

Petit Amour Villa Victoria

5 star hotel    Sorento, Glacis  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Petit Amour Villa Victoria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 Victoria hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Petit Amour Villa dalam De Quincey Village
Petit Amour Villa adalah harta menarik dalam Victoria, Seychelles berhampiran kawasan De Quincey Village itu. Dengan penginapan mulia dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Petit Amour Villa pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan tandingan. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 9 dalam Victoria berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Petit Amour Villa mempunyai 4 cantik bilik dan kadar dari SCR 250 kepada SCR 400.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Petit Amour Villa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Anse Etoile dan North West Bay. Victoria transmitter dan North East Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Victoria.

Apabila Victoria, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti De Quincey Village dan Beau Vallon, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Machabee, Bel Ombre dan Port Glaud juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Victoria.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Petit Amour Villa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Victoria ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa bintang 5 adalah berhampiran untuk Petit Amour Villa. Juga dalam kawasan adalah Divers Lodge dan Bliss Hotel Seychelles itu. Untuk pilihan lain cuba Clef des Iles yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Petit Amour Villa Victoria.

Petit Amour Villa Victoria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3008s