Hotel > Indonesia > NagoyaBatam Centre > Penuin Hotel Nagoya

 


  

Penuin Hotel Nagoya

0 star hotel    Gedung Penuin Shopping center, Lt II Komplek Penuin center, Nagoya, Batam Island  3.1/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Penuin Hotel Nagoya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 20 Nagoya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan berdekatan Batam Centre
Penuin Hotel 4fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Batam Centre dalam Nagoya, Indonesia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 20 Nagoya dan berada di kedudukan nombor 34th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 27 untuk IDR 28. Terdapat 116 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Teluk Tering dan Teluk Jodoh. Dengan Marina Bay Benjamin Sheares Bridge dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Nagoya, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Batam Centre dan Gamat-eMas Network (Batam) - No.1, Blk G, Pondok Asri, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Jodoh, Sengkuang Tanjunguma dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Penuin Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nagoya ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Crown Vista Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Penuin Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hotel Pelita dan Sky View Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Batam Centre Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Penuin Hotel Nagoya.

Penuin Hotel Nagoya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s