Hotel > Romania > BraşovPoiana Stalin > Pensiunea Ambient Braşov

 


  

Pensiunea Ambient Braşov

3 star hotel    62 Iuliu Maniu St.  2.5/5 "Sederhana"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pensiunea Ambient Braşov

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 113 Braşov hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Dicemburui Pensiunea Ambient
Pensiunea Ambient adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Poiana Stalin daripada Braşov, Romania. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 113 dalam Braşov, hotel ini kini menduduki tempat 27th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Pensiunea Ambient mempunyai 23 selesa bilik dan kadar dari RON 39 kepada RON 55.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Strada Sforii dan White Tower. Dengan Miercurea Ciuc Mediumwave Transmitter dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Braşov, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Poiana Stalin dan Magurele, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Atias, Astra dan Noua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Braşov.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Pensiunea Ambient. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Braşov ada ke kiri.

Hotel berhampiran Poiana Stalin
3 bintang Pension La Residenza dan Pension Casa Timar yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Residence Ambient dan Hotel Ambient adalah alternatif yang hebat berhampiran Pensiunea Ambient.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pensiunea Ambient Braşov. Pensiunea Ambient Braşov

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s