Hotel > Fiji > Pacific HarbourMatavuralevu > Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course Pacific Harbour

 


  

Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course Pacific Harbour

4 star hotel    Queens Road  3.9/5 "Baik"  (335 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course Pacific Harbour

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Pacific Harbour hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Pacific Harbour
The Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course adalah harta 1mewah dalam Pacific Harbour, Fiji berhampiran kawasan Matavuralevu itu. Dengan penginapan mewah dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat The Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Fiji. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 78 dengan penempahan pada harga yang murah dari FJD 401 untuk FJD 848.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rovondrau Bay dan Taunovo Bay. Vanga Bay dan Vunaniu Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Pacific Harbour.

Apabila Pacific Harbour, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Matavuralevu dan Wainiyambia, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Waisomo, Raviravi dan Rukua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pacific Harbour.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar The Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pacific Harbour ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Uprising Beach Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk The Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course. Juga dalam kawasan adalah Tsulu Beach Bunk House & Apartments dan Lagoon Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Dream Private Villa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course Pacific Harbour.

Pearl South Pacific Resort, Spa & Championship Golf Course Pacific Harbour

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s