Hotel > Pakistan > RāwalpindiLālkurti Bāzār > Pearl Continental Hotel, Rawalpindi Rāwalpindi

 


  

Pearl Continental Hotel, Rawalpindi Rāwalpindi

5 star hotel    The Mall Road, POBox 211  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pearl Continental Hotel, Rawalpindi Rāwalpindi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Rāwalpindi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


5 Bintang di Rāwalpindi
Panduan Terletak di kawasan yang Lālkurti Bāzār daripada Rāwalpindi, Pakistan, Pearl Continental Hotel, Rawalpindi adalah bergaya5 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Pakistan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PKR 135 untuk PKR 320. Terdapat 193 sangat selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Secretariat Number Two dan Punjab House. Dengan Armed Forces Institute of Cardiology Harley Street dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lālkurti Bāzār dan T & T Colony yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cantonment, Sadar Bāzār dan Ra Bazar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rāwalpindi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Pearl Continental Hotel, Rawalpindi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rāwalpindi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Continental Guest House Islamabad bintang 1 adalah berhampiran untuk Pearl Continental Hotel, Rawalpindi. Juga dalam kawasan adalah BEST WESTERN ISLAMABAD HOTEL dan Hotel Crown Plaza itu. Untuk pilihan lain cuba Islamabad yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pearl Continental Hotel, Rawalpindi Rāwalpindi.

Pearl Continental Hotel, Rawalpindi Rāwalpindi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2930s