Hotel > Pakistan > PeshāwarMirch Mandi > Pearl Continental Hotel, Peshawar Peshāwar

 


  

Pearl Continental Hotel, Peshawar Peshāwar

5 star hotel    Khyber road, Peshawar, N W F P   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pearl Continental Hotel, Peshawar Peshāwar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Peshāwar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Terang Penginapan berdekatan Mirch Mandi
Mirch Mandi adalah penginapan kepada Pearl Continental Hotel, Peshawar diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang menarik untuk bermalam di Peshāwar, Pakistan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan cantik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Peshāwar dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 123 dengan penempahan pada harga yang murah dari PKR 170 untuk PKR 275.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Peshāwar terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sure Bridge dan Pandu Stadium. Tahmas Khan Stadium dan Frontier House juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mirch Mandi dan T & T Colony yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Peshāwar. Saīdābād, T & T Colony dan WAPDA Colony juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Peshāwar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Pearl Continental Hotel, Peshawar dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Peshāwar ke kiri.

Hotel berhampiran Mirch Mandi
bintang dan yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk dan adalah alternatif yang hebat berhampiran Pearl Continental Hotel, Peshawar.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pearl Continental Hotel, Peshawar Peshāwar.

Pearl Continental Hotel, Peshawar Peshāwar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s