Hotel > Pakistan > LahoreJama-i-Nahimia > Pearl Continental Hotel, Lahore

 


 



 

Pearl Continental Hotel, Lahore

5 star hotel    Shahrah-e-Quaid-e-Azam, The Mall  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pearl Continental Hotel, Lahore

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 15 Lahore hotel Booking.com
Semak Harga

 


Terang Penginapan di Lahore
Pearl Continental Hotel, Lahore adalah penginapan luarbiasa dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Jama-i-Nahimia daripada Lahore, Pakistan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 15 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PKR 200 untuk PKR 415. Terdapat 607 cantik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Pearl Continental Hotel, Lahore terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Chamba House dan Allama Iqbal Museum. C.G. Office dan Railway Stadium juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Lahore.

Apabila Lahore, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Jama-i-Nahimia dan Garhi Shāhu, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Al-Falah, Mayo Gardens dan Gulberg Number Five juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lahore.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Pearl Continental Hotel, Lahore dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lahore ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Avari Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Pearl Continental Hotel, Lahore. Juga dalam kawasan adalah Hotel Ambassador Lahore dan Holiday Inn City Centre itu. Untuk pilihan lain cuba Hospitality Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pearl Continental Hotel, Lahore.





Pearl Continental Hotel, Lahore

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s