Hotel > Pakistan > KarāchiSultānābād > Pearl Continental Hotel, Karachi Karāchi

 


  

Pearl Continental Hotel, Karachi Karāchi

5 star hotel    Club Road, Karachi, Sindh  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pearl Continental Hotel, Karachi Karāchi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 13 Karāchi hotel Booking.com
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan berdekatan Sultānābād
Pearl Continental Hotel, Karachi adalah harta cantik dalam Karāchi, Pakistan berhampiran kawasan Sultānābād itu. Dengan penginapan baik dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Pearl Continental Hotel, Karachi pilihan pertama anda. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 13 dalam Karāchi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Pearl Continental Hotel, Karachi mempunyai 87 indah bilik dan kadar dari PKR 75 kepada PKR 675.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Karāchi terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sindh Club dan Frene Hall. Sindh Assembly dan Semerset Street juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Karāchi, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Sultānābād dan Sind Sect, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Chappal Heights, Napier Barracks Fowler Lines dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Pearl Continental Hotel, Karachi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Karāchi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sheraton Karachi Hotel & Towers bintang 5 adalah berhampiran untuk Pearl Continental Hotel, Karachi. Juga dalam kawasan adalah SHERATON KARACHI HOTEL dan Karachi Marriott Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba AVARI TOWERS KARACHI yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pearl Continental Hotel, Karachi Karāchi.

Pearl Continental Hotel, Karachi Karāchi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s