Hotel > Serbia > SuboticaAleksandrovo > Hotel Patria Subotica

 


  

Hotel Patria Subotica

4 star hotel    Dure Dakovica 1a  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Patria Subotica

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 9 Subotica hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Hotel Patria adalah penginapan penapisan dan bersantai dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Aleksandrovo daripada Subotica, Serbia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 9 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah RSD 42 untuk RSD 125. Terdapat 141 cantik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Subotica, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Aleksandrovo dan Veliki Radanovac, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Palic, Alsosaskalapos dan Felsosaskalapos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Subotica.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Patria dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Subotica ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Galleria bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Patria. Juga dalam kawasan adalah Best Western Hotel Gloria dan Villa Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Rooms Gat yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Patria Subotica.

Hotel Patria Subotica

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s