Hotel > Thailand > Patong BeachBan Patong > Patong Inn Patong Beach

 


  

Patong Inn Patong Beach

3 star hotel    128 Thaveewong Road, Patong Beach, Kathu District  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Patong Inn Patong Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


365th Kedudukan daripada 461 Patong Beach hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan di Patong Beach
Patong Inn adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Patong daripada Patong Beach, Thailand. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 461 Patong Beach dan berada di kedudukan nombor 365th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 38 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1540 untuk THB 2700.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Patong Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ao Patong dan Ao Karon. Ao Kamala dan Ao Kata Yai juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 365th dalam Patong Beach.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Patong dan Ban Patong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Dong Kham, Ban Na Nai dan Ban Karon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Patong Beach.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Patong Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Patong Beach ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Patong
3 bintang Tropica Bungalow Hotel dan Indochine Villa Santi Phuket yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Time Out Hotel dan Citin Heights Patong Phuket adalah alternatif yang hebat berhampiran Patong Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Patong Inn Patong Beach. Patong Inn Patong Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s