Hotel > Ukraine > BerehoveVynohradiv > Passage Hotel Berehove

 


  

Passage Hotel Berehove

0 star hotel    Secheni Street 9  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Passage Hotel Berehove

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Berehove hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Passage Hotel
Tempahlah perjalanan percutian Ukraine anda dan kekal di Passage Hotel 0 bintang, yang terletak di Berehove berhampiran Vynohradiv. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 10 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Berehove dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari UAH 275 untuk UAH 275.

kawasan tempatan perbandingan seperti Vynohradiv dan Pudgorod yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mukacheve, Rosvigovo dan Dorolt juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Berehove.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Passage Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Berehove ada ke kiri.

Hotel berhampiran Vynohradiv
0 bintang Zolota Pava dan Family House Lambert yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Private Villa 4 Seasons dan Palanok Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Passage Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Passage Hotel Berehove.

Passage Hotel Berehove

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s