Hotel > Belize > HopkinsSittee > Parrot Cove Lodge Hopkins

 


  

Parrot Cove Lodge Hopkins

3 star hotel    False Sittee Point  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parrot Cove Lodge Hopkins

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 3 Hopkins hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Parrot Cove Lodge dalam Sittee
Parrot Cove Lodge adalah harta pemilihan dalam Hopkins, Belize berhampiran kawasan Sittee itu. Dengan penginapan julat-pertengahan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Parrot Cove Lodge pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah BZD 120 untuk BZD 375. Terdapat 8 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Hopkins, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sittee dan Freetown Area, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Middle Bank, High Sand dan Commerce Bight Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hopkins.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Parrot Cove Lodge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hopkins ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Almond Beach Belize at Jaguar Reef Lodge bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Parrot Cove Lodge. Juga dalam kawasan adalah Jaguar Reef Lodge dan Almond Beach at Jaguar Reef Belize itu. Untuk pilihan lain cuba Belizean Dreams Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parrot Cove Lodge Hopkins.

Parrot Cove Lodge Hopkins

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2029s