Hotel > Australia > JindabyneLakewood Estate > Parkwood Jindabyne

 


  

Parkwood Jindabyne

0 star hotel    19 Park Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parkwood Jindabyne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 44 Jindabyne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Parkwood Gambaran Umum
Parkwood adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Lakewood Estate daripada Jindabyne, Australia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Australia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 44 Jindabyne dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Parkwood mempunyai 4 mampu bilik dan kadar dari AUD 154 kepada AUD 485.

Lokasi
Dengan hotel 44 dalam Jindabyne dan Parkwood bertaraf 6th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Willow Bay dan Hayshed Bay . Rushes Bay Hatchery Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Jindabyne, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lakewood Estate dan Crackenback, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Berridale, Adaminaby Cooma dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Parkwood dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jindabyne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Winter Sun Holiday Apartment bintang 3 adalah berhampiran untuk Parkwood. Juga dalam kawasan adalah Aspire Alpine Gables dan Ellswood itu. Untuk pilihan lain cuba Central Park Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parkwood Jindabyne.

Parkwood Jindabyne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s