Hotel > Ireland > SneemHollywood > Parknasilla Hotel Sneem

 


  

Parknasilla Hotel Sneem

4 star hotel    Parknasilla  4.4/5 "Cemerlang"  (337 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parknasilla Hotel Sneem

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 6 Sneem hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Parknasilla Hotel Gambaran Umum
Parknasilla Hotel cantik adalah penginapan4 bintang berhampiran Hollywood dalam Sneem, Ireland. Ulasan tetamu menjaringkan 8.8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 6 dalam Sneem, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Parknasilla Hotel mempunyai 83 terang bilik dan kadar dari EUR 69 kepada EUR 221.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Rossbehy Creek dan Darrynane Bay. Dengan Kells Bay Ballydonegan Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hollywood dan Gearha Bridge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sneem. Boheeskil, Derreeny dan Blackwater Bridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sneem.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Parknasilla Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sneem ada ke kiri.

Hotel berhampiran Hollywood
4 bintang Sneem Holiday Village dan The Fitzwilliam Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sneem River Lodge dan Sneem Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Parknasilla Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parknasilla Hotel Sneem.

Parknasilla Hotel Sneem

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s