Hotel > Belgium > De PanneDuinhoek > Parkhotel De Panne

 


  

Parkhotel De Panne

2 star hotel    Albert Dumontlaan 30  3.8/5 "Baik"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parkhotel De Panne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 30 De Panne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Menyeronokan Penginapan
Parkhotel adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Duinhoek daripada De Panne, Belgium. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Belgium. Daripada jumlah hotel 30 dalam De Panne, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Parkhotel mempunyai 44 gembira bilik dan kadar dari EUR 49 kepada EUR 1117.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Oostvleteren TV Tower dan Mont des Cats TV Mast. Dengan Zwinbrug Froidmont TV Tower dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Duinhoek dan Sint-Idesbald yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila De Panne. Adinkerke, Kerkepanne dan De Zeepanne juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat De Panne.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Parkhotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di De Panne ke kiri.

Hotel berhampiran Duinhoek
0 bintang Villa Mia dan Leeuw yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ambassador hotel dan Hotel Iris adalah alternatif yang hebat berhampiran Parkhotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parkhotel De Panne.

Parkhotel De Panne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s