Hotel > Jerman > GaimersheimFriedrichshofen > Parkhotel Heidehof Gaimersheim

 


  

Parkhotel Heidehof Gaimersheim

4 star hotel    Ingolstaedter Str. 121  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parkhotel Heidehof Gaimersheim

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Gaimersheim hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Parkhotel Heidehof Gambaran Umum
Parkhotel Heidehof adalah penginapan bermutu tinggi dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Friedrichshofen daripada Gaimersheim, Jerman. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Gaimersheim berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan canggih menikmati beberapa kemudahan julat-pertengahan seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pusat Kecantikan disediakan semasa masa anda di Parkhotel Heidehof.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 78 untuk EUR 282.5. Terdapat 115 terang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Parkhotel Heidehof terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sendeturm Gelbelsee dan Sender Dillberg, Hauptsendemast. Sendemast Dillberg dan Fernmeldeturm Dillberg juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Gaimersheim.

Apabila Gaimersheim, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Friedrichshofen dan Etting, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Gerolfing, Haunwohr Knogslersfreude dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Parkhotel Heidehof dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gaimersheim ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Come In Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Parkhotel Heidehof. Juga dalam kawasan adalah Hotel im GVZ dan Schlosswirt Etting itu. Untuk pilihan lain cuba mD Hotel Pius Hof yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parkhotel Heidehof Gaimersheim.

Parkhotel Heidehof Gaimersheim

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s