Hotel > Perancis > VitrollesL'Agneau > Park & Suites Confort Marseille Aéroport Vitrolles

 


  

Park & Suites Confort Marseille Aéroport Vitrolles

2 star hotel    1 Impasse Descartes-Parc Aéro Industries-Zac De La Couperigne  3/5 "Sederhana"  (26 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Park & Suites Confort Marseille Aéroport Vitrolles

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 15 Vitrolles hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Park & Suites Confort Marseille Aéroport Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Perancis anda dan kekal di Park & Suites Confort Marseille Aéroport 2 bintang, yang terletak di Vitrolles berhampiran L'Agneau. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Perancis. Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 15 dalam Vitrolles berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 49 untuk EUR 149. Terdapat 94 3bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Park & Suites Confort Marseille Aéroport terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Etang de Vaine dan Realtor Mediumwave Transmitter ( 1242 kHz). Realtor Radio Mast dan Baie du Grand-Soufre juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Vitrolles.

kawasan tempatan perbandingan seperti L'Agneau dan Saint-Victoret yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Marignane, La Tuiliere dan Le Pas des Lanciers juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vitrolles.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Park & Suites Confort Marseille Aéroport. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vitrolles ada ke kiri.

Hotel berhampiran L'Agneau
0 bintang Park & Suites Marseille Vitrolles dan Balladins Confort Hotel Marseille Vitrolles yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Comfort Hotel Marseille Aeroport dan Holiday Inn Express Marseille - Provence Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran Park & Suites Confort Marseille Aéroport.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Park & Suites Confort Marseille Aéroport Vitrolles.

Park & Suites Confort Marseille Aéroport Vitrolles

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s