Hotel > United Kingdom > LondonSpitalfields > Park Lane City Apartments London

 


  

Park Lane City Apartments London

4 star hotel    92 Middlesex Street, Aldgate  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Park Lane City Apartments London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


397th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Park Lane City Apartments dalam Spitalfields
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam London, mencari lagi daripada Park Lane City Apartments, penginapan meriah berhampiran Spitalfields dalam United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.3 - menjadikannya pilihan pertengahan tetapi sangat bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 397th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Park Lane City Apartments mempunyai 30 4meriah bilik dan kadar dari GBP 144 kepada GBP 274.8.

Lokasi
Dengan hotel 1078 dalam London dan Park Lane City Apartments bertaraf 397th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Artizan Street dan Cock Hill . Cutler Street Clothier Street dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Spitalfields dan Spitalfields yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila London. Brick Lane, Shoreditch dan Old Street juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Park Lane City Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk SACO London - Spitalfields bintang 4 adalah berhampiran untuk Park Lane City Apartments. Juga dalam kawasan adalah Minc The Writers Spitalfields dan CLARENDON ARTILLERY LANE itu. Untuk pilihan lain cuba One Whites Row Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Park Lane City Apartments London. Park Lane City Apartments London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6875s