Hotel > Oman > BawsharAl Khuwayr ash Shamaliyah > Park Inn by Radisson Muscat Bawshar

 


  

Park Inn by Radisson Muscat Bawshar

4 star hotel    Sultan Qaboos Street  3.6/5 "Baik"  (106 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Park Inn by Radisson Muscat Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


tandingan Park Inn by Radisson Muscat
Park Inn by Radisson Muscat adalah penginapan mewah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Al Khuwayr ash Shamaliyah daripada Bawshar, Oman. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik gembira. Ia juga kini menduduki tempat 13th daripada hotel 6 dalam Bawshar berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 175 dengan penempahan pada harga yang murah dari OMR 60 untuk OMR 147.

Lokasi
Sebagai 13th yang paling popular dalam hotel Bawshar terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Jam`iyat an Nur lil Makfufin dan Nadi `Uman. Da'irat Miyah Masqat dan Al Mudiriyah al `Ammah lil Saydalah wa ar Raqabah ad Dawa'iyah juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Bawshar, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Al Khuwayr ash Shamaliyah dan Ghubrah, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Al Khuwayr al Janubiyah, Hayy al Wizarat dan Hayy as Sifarat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bawshar.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Park Inn by Radisson Muscat dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bawshar ke kiri.

Hotel berhampiran Al Khuwayr ash Shamaliyah
2 bintang Samara Hotel dan Hotel Muscat Holiday yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ibis Muscat dan Bowshar International Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Park Inn by Radisson Muscat.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Park Inn by Radisson Muscat Bawshar.

Park Inn by Radisson Muscat Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2030s