Hotel > Perancis > GrenobleLa Tronche > Park Hotel Grenoble

 


  

Park Hotel Grenoble

4 star hotel    10 Place Paul Mistral  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Park Hotel Grenoble

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 63 Grenoble hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Park Hotel adalah penginapan bermutu tinggi dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan La Tronche daripada Grenoble, Perancis. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 63 Grenoble dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 89 untuk EUR 225. Terdapat 50 dicemburui bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti La Tronche dan Eaux Claires yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Grenoble. Ville Neuve, Saint-Martin-le-Vinoux dan Les Granges juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Grenoble.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Park Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Grenoble ada ke kiri.

Hotel berhampiran La Tronche
4 bintang Mercure Grenoble Centre Alpotel dan Citadines Apart Hotel Grenoble yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Citadines City Centre Grenoble dan Gallia adalah alternatif yang hebat berhampiran Park Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Park Hotel Grenoble. Park Hotel Grenoble

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s