Hotel > Itali > CapaccioPaestum > Parco Dei Principi Capaccio

 


  

Parco Dei Principi Capaccio

4 star hotel    Via Poseidonia  5/5 "Pinggiran Bandar"  (27 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Parco Dei Principi Capaccio

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 37 Capaccio hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Parco Dei Principi Gambaran Umum
Parco Dei Principi adalah hotel bijak dan berfungsi yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Paestum daripada Capaccio, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan cantik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 37 Capaccio dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Parco Dei Principi mempunyai 24 menarik bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR 180.

Apabila Capaccio, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Paestum dan Foce del Sele, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Eboli Mare, Agropoli Eredita dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Parco Dei Principi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Capaccio ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Le Palme bintang 4 adalah berhampiran untuk Parco Dei Principi. Juga dalam kawasan adalah Hotel Oleandri Resort - Residence Villaggio Club dan Oleandri Resort Paestum itu. Untuk pilihan lain cuba Savoy Beach Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Parco Dei Principi Capaccio.

Parco Dei Principi Capaccio

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s