Hotel > Australia > KingscliffCudgen > Paradiso Resort Kingscliff

 


  

Paradiso Resort Kingscliff

4 star hotel    78-80 Marine Parade  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Paradiso Resort Kingscliff

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 10 Kingscliff hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Kingscliff
Tempahlah perjalanan percutian Australia anda dan kekal di Paradiso Resort Kingscliff 4 bintang, yang terletak di Kingscliff berhampiran Cudgen. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Australia. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 10 Kingscliff dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 179 untuk AUD 410. Terdapat 35 bernas bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Wommin Bay dan Womin Bay. Dengan Chinderah Bay Trutes Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kingscliff, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cudgen dan Chinderah, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kurrara, Banora Point dan Terranora juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kingscliff.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Paradiso Resort Kingscliff. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kingscliff ada ke kiri.

Hotel berhampiran Cudgen
4 bintang Breakfree Paradiso dan Peppers Bale Salt yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Breakfree Pacific Royale dan Peppers Salt Resort & Spa adalah alternatif yang hebat berhampiran Paradiso Resort Kingscliff.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Paradiso Resort Kingscliff.

Paradiso Resort Kingscliff

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s