Hotel > Anguilla > Long Bay VillageLower South Hill > Paradise Cove Resort Long Bay Village

 


  

Paradise Cove Resort Long Bay Village

3 star hotel    Box 135, Paradise Drive, Anguilla, British West Indies  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Paradise Cove Resort Long Bay Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Long Bay Village hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
Paradise Cove Resort 3 bintang adalah penginapan menyeronokan dalam Lower South Hill, dalam Long Bay Village, Anguilla. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sesuai. Daripada jumlah hotel 2 dalam Long Bay Village, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 42 dengan penempahan pada harga yang murah dari XCD 320 untuk XCD 500.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Long Bay Village terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cove Bay dan Mead's Bay. Rendezvous Bay dan Sherricks Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Long Bay Village, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lower South Hill dan Bethel, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Blowing Point Village, South Hill Village dan Sandy Ground Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Long Bay Village.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Paradise Cove Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Long Bay Village ada ke kiri.

Hotel berhampiran Lower South Hill
5 bintang Sheriva dan Twin Palms Villas yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Frangipani Resort dan Anacaona Boutique Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Paradise Cove Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Paradise Cove Resort Long Bay Village.

Paradise Cove Resort Long Bay Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s