Hotel > Malta > MelliehaL-Ahrax tal-Ghajn > Paradise Bay Hotel Mellieha

 


  

Paradise Bay Hotel Mellieha

4 star hotel    Paradise Bay  2.8/5 "Sederhana"  (659 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Paradise Bay Hotel Mellieha

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 20 Mellieha hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Paradise Bay Hotel dalam L-Ahrax tal-Ghajn
Paradise Bay Hotel adalah penginapan tandingan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan L-Ahrax tal-Ghajn daripada Mellieha, Malta. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Ia juga kini menduduki tempat 12th daripada hotel 20 dalam Mellieha berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 276 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 9.78 untuk EUR 500.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Paradise Bay Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk It-Torri l-Ahmar dan Ras in-Niexfa Bay. It-Torri ta' Kemmuna dan Torri ta' l-Armier juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam Mellieha.

Apabila Mellieha, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk L-Ahrax tal-Ghajn dan Id-Dahar, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Il-Kamp tal-Mellieha, Biskra dan Comino juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mellieha.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Paradise Bay Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mellieha ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The All Inclusive Riviera Resort & Spa bintang 4 adalah berhampiran untuk Paradise Bay Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ramla Bay Resort dan Riu Seabank Hotel Mellieha itu. Untuk pilihan lain cuba Mellieha Bay Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Paradise Bay Hotel Mellieha.

Paradise Bay Hotel Mellieha

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s