Hotel > Indonesia > Kota PadangSeberangpadang > Hotel Pangeran City Kota Padang

 


  

Hotel Pangeran City Kota Padang

2 star hotel    Jl Dobi no 3-5  2.9/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Pangeran City Kota Padang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 35 Kota Padang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Pangeran City Gambaran Umum
Hotel Pangeran City adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Seberangpadang daripada Kota Padang, Indonesia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Indonesia. Ia juga kini menduduki tempat 24th daripada hotel 35 dalam Kota Padang berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 43 untuk IDR 43. Terdapat 50 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Seberangpadang dan Damar yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ampang, Induring dan Kampungdurian juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Padang.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Pangeran City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Padang ke kiri.

Hotel berhampiran Seberangpadang
0 bintang Djakarta Hotel dan Hotel Hangtuah yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rocky Plaza Hotel Padang dan Mariani International Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Pangeran City.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Pangeran City Kota Padang.

Hotel Pangeran City Kota Padang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3601s